BETELINO: Conferinţa AMEC 2015 – Ţinteşte excelenţa!

20150314_153506

Paula Vatamanu, Alexandra Stirbu, Daniela Hreceniuc (Ipoteşti), Iulian Mangalagiu (Director AMEC), Adrian Iacob, Alin Burduja

 

A fost o bucurie să ne întâlnim cu lucrători cu copiii de pe tot cuprinsul României, şi să petrecem un timp împreună învăţând despre „excelenţă“. 430 de persoane ne-am întâlnit la conferinţa care a început vineri seara (13.03.2015), a continuat sâmbătă şi s-a terminat sâmbătă după-amiaza (14.03.2015) la ora 16.00, cu un concert susţinut de Continental Young.

A fost un timp binecuvântat pentru toţi învăţătorii prezenţi, dar şi pentru o parte din învăţătorii de la Scoala Duminicală BETELINO (foto). Dumnezeu ne arătat că trebuie să excelăm şi în lucrarea cu copiii şi adolecenţii. Acestă lucrarea nu este o activitate care se desfăşoară în anexele sau demisolurile bisericilor noastre sau în timpul săptămânii, este mult mai mult. Are valoare în faţa lui Dumnezeu, deoarece copiii şi adolescenţii („mieluşeii”) pot asculta Cuvântul lui Dumnezeu, care este viu şi lucrător.

Acestă conferinţă ne-a făcut să vedem altfel această lucrare, am înţeles că trebuie să excelăm ca învăţători prin excelenţă. Dumnezeu merită tot ceea ce e mai bun, frumos şi vrednic de cinste, suntem datori să Îl adorăm.

Tema conferinţei a fost: „Ţinteşte excelenţa!”.

Excelnţa a ţintit mai multe domenii de activitate a lucrării cu copiii şi adolescenţii în care ar trebui să excelăm. Am fost motivaţi să cautăm:

  1. Excelența în relație cu Dumnezeu, de Beniamin Poplăcean
  2. Excelența în relație cu Biserica locală, de Emanuel Dobrin
  3. Excelența în relație cu echipa, de Radu Câmpean
  4. Excelența în pregătire, de Marius Cruceru
  5. Excelența în relația părinți și copii, de Daniel Bruda

Toate aceste seminarii pot fi ascultate audio pe pagina Asociaţiei Misionare pentru Educarea Copiilor (AMEC), bineînţeles, nu lipsesc fotgrafiile.

Mulţumim Domnului pentru harul acesta şi pentru modul în care ne-a învăţat.

Mulţumim şi prietenilor noştri de la AMEC, care ne susţin în lucrare cu materiale şi cu echiparea pe care o primim prin astfel de conferinţe.20150314_160932

20150314_153552

Lasă un răspuns