Ce este Cursul Biblic prin Corespondenţă?

Imagine

Lucrarea Cursului Bibic prin Corespondenţă (CBC) se adresează în special copiilor şi adolescenţilor, şi a fost folosită de Dumnezeu de-a lungul anilor pentru a mântui mulţi copii. De când a început în România, din 1993, peste 7.000 de copii ne-au scris pentru a ne spune că au crezut în Domnul Isus.

Copiii se înrolează la curs după distribuirea de tractate şi evanghelizări de 5 zile, şi adesea, prin ei se înscriu şi prietenii lor.

În prezent sunt disponibile 6 cursuri, fiecare fiind potrivit pentru o anumită grupă de vârstă:

  • Să ştii şi să fii
  • Exploratorii 1
  • Lui Dumnezeu Îi pasă de tine
  • Exploratorii 2
  • Clubul Cutiei Poştale 1
  • Clubul Cutiei Poştale 2
  • Clubul Cutiei Poştale 3
  • Dragoste, curte, căsătorie

Am primit multe scrisori din partea copiilor. În unele dintre ele ei pun întrebări despre moralitate, cum pot să fie mântuiţi, cum să ştie dacă sunt mântuiţi, în timp în ce altele mărturisesc că lucrul cel mai important pe care l-au învăţat din cursuri este cum să trăiască într-un fel plăcut lui Dumnezeu.

Aceste lecţii îi ajută pe copii să înveţe mai multe despre Dumnezeu. Prima serie de lecţii se numeşte „Să ştii şi să fii“, şi se bazează pe Evanghelia după Luca. Dacă vrei, descarcă de aici prima lecţie, şi de aici cardul pentru răspuns. Copiii pot să completeze cardul şi să-l trimită înapoi la noi, pentru a fi înrolaţi la curs.

Sau scrie-ne AICI, numele şi adresa copiilor care doresc să fie înrolaţi la Cursul Biblic prin Corespondenţă.
Avem de asemenea o serie de lecţii excelentă numită „Lui Dumnezeu Îi pasă de tine“. Aceste lecţii îi ajută pe copii să vadă că există un Dumnezeu căruia Îi pasă de nespus de mult de cele mai adânci nevoi ale lor.

De-a lungul anilor, mii de copii au fost ajutaţi să studieze Cuvântul lui Dumnezeu în casa lor, prin aceste lecţii.

Dacă doreşti să te înscrii la Cursul Biblic prin Corespondenţă completeză formulatul de inscriere de aici.

Articol preluat de pe site-ul: www.ameccef.com

Lasă un răspuns