Frații Strugariu – implicare și susținere a lucrării de ajutorare ”MirosDeCer”

mirosdecer

Frații Strugariu, Cristi Boariu și alți frați au pus bazele unei lucrări de ajutorare și de susținere a celor cu nevoi speciale în mai multe zone alte țării. Cu ajutorul lui Dumnezeu, implicarea lor și ajutorul multor mâini întinse au reușit să aducă multă bucurie și speranță în viața celor în nevoie.

Echipa de slujire a acestei lucrări este formată din câțiva oameni ai lui Dumnezeu care au înteles chemarea Domnului de a fi un ajutor pentru nevoiași:

mirosdecer-echipa

Fratele Cristi Boariu face o scurtă prezentare a lucrării MirosDeCer:

Principalele proiecte a lucrării MirosDeCer sunt:

PROIECTE

Proiectul „O pâine pe zi”

Desfășurat în câteva sate din jud Olt, acest proiect asigură o pâine pe zi pentru fiecare membru al unei familii sărace. (peste 1000 de pâini oferite lunar)

 

Proiectul „Cartofii”

Pe locul 2 la consum în România după pâine este cartoful. În 2016 au fost împărțite peste 120 de tone de cartofi iar anul acesta 200 de tone. Nu de puține ori acești cartofi au ajuns în familii când cămara era goală…

Proiectul „Pachetul din Decembrie”

În 2016 s-au împărțit 1500 de pachete pentru copii. În 2017 cu ajutorul lui Dumnezeu și a oamenilor cu o inimă sensibilă pentru această lucrare am reușit să trimitem 4000 de pachete. Cea mai mare parte dintre acești copii sunt din zona Vaslui, Tulcea și Oltenia și se bucură de dulciuri doar o dată pe an. Începem deja să strângem fonduri pentru Decembrie 2018 (5000 de pachete).

 

Proiectul „Lemne de foc”

Căldura pentru unele familii a ajuns să fie un confort pe care nu și-l permit. Cunoaștem copii bucuroși de zăpadă ai căror părinți sunt triști din cauza frigului care-i așteaptă în casă…

 

Proiectul „O casă mai bună”

Zilnic avem cazuri de familii care sunt ajutate la renovare sau, în cazuri deosebite, la construcție de casă nouă. Familii cu mulți copii, sau familii care locuiesc în condiții deosebit de grele, au avut parte de momente de bucurie când după ani de rugăciune au văzut minunile lui Dumnezeu și în acest domeniu.

Proiectul „Tabăra de vară”

De 11 ani copii din Oltenia merg în tabără pentru a fi învățați Cuvântul lui Dumnezeu dar și lucurile de bază din viață (igiena, bunele maniere etc). Mulți dintre ei s-au întors acasă transformați, cu psalmi învățați pe de rost ducând Evanghelia și în inimile părinților.

Proiectul „Sponsorizare misionari”

Avem câteva familii care sunt dedicate trup și suflet lucrării lui Dumnezeu. Duminica cu Biblia iar în timpul săptămânii cu mistria. Familii care au lăsat confortul în care s-au născut și au mers în zone ale țării pentru a sluji celor mai neînsemnați…

 

Proiectul „Un pat mai moale”

Prin harul Domnului am ajuns în legătura cu anumite hoteluri din afara țării care și-au schimbat mobilierul și ne-au oferit totul gratis (birouri, paturi, saltele). Transportul pleacă doar când se strâng banii necesari pentru aceasta. Peste 15 tiruri trimise deja la sute de familii în nevoie.

Proiectul „Misiune în Africa”

Prin colaborarea cu Smyrna Foundation (USA) susținem misiunea din Africa. Fratele Sorin Iacoban a ajuns de 6 ori în acea zonă, unde oameni care trăiesc într-o sărăcie lucie au nevoie de bogăția harului Lui Dumnezeu. Experiențele întâlnite acolo confirmă minunile lui Dumnezeu și necesită implicarea noastră regulată.

Poți să te implici și tu în aceste proiecte prin rugăciune sau donații, pentru mai multe detalii poți accesa pagina mirosdecer.ro.

donatii

 

 

Un comentariu la „Frații Strugariu – implicare și susținere a lucrării de ajutorare ”MirosDeCer””

Lasă un răspuns