Mesaj de la un pastor din Orientul Mijlociu

Dragi pastori din Europa,

Salutări în Hristos!

Ne aflăm într-o perioadă de timp foarte critică în ceea ce privește refugiații care se îngrămădesc să intre în țările voastre. Aveți o oportunitate de aur. Fie o acceptați, fie o pierdeți și pierdeți și Europa pentru totdeauna.

Familiile care ajung pe țărmurile țărilor voastre sunt zdrobite, rănite și nevoiașe. Un bun venit călduros le-ar putea schimba perspectivele și convingerile numaidecât. Ei fug de tirania islamului și se află într-o luptă reală în ceea ce privește credințele lor. Ei au crescut cu mentalitatea că fac parte din cea mai bună națiune și religie creată vreodată pe pământ și creierele lor sunt spălate să creadă că toți ceilalți sunt pierduți. Nu li s-a permis niciodată să gândească sau să se îndoiască de aceste lucruri. Li s-a spus că vin de la dumnezeu.

Acum este momentul să acționați. Acum este momentul să vă treziți și să faceți o nouă cruciadă, purtând însă armele potrivite de această dată. Folosiți rugăciunea, credința, evanghelizarea, ajutorul social și multă dragoste! Musulmanii sunt victimele islamului, ei au nevoie de cineva care să le deschidă ochii și să-i elibereze. Nu mai trebuie să trimiteți misionari, musulmanii sunt la ușile voastre. Legați relații cu ei, cu câte o familie pe rând, nu în grupuri mari.

Permiteți-le să vadă adevărata față a creștinismului. Creștinismul închinării lui Dumnezeu în duh, nu creștinismul idolilor. Creștinismul familiilor dedicate lui Dumnezeu, nu creștinismul valorilor imorale. Creștinismul puterii demonstrate a Duhului Sfânt, nu creștinismul bisericilor căldicele. Creștinismul vechii Europe trezite, nu al Europei atee. Domnul nostru stă încă pe tron!

Nu subestimați vreodată procentajul mic de oameni care vin acum în țările voastre. Foarte curând ei vor deveni majoritatea. Ei nu trebuie să propovăduiască islamul. Ei nu trebuie să se lupte. Majoritatea familiilor voastre au câte un copil și un câine. Familiile lor au șase sau șapte copii. Este o strategie. Fiți precauți, inamicul este înșelător. Unul dintre faimoșii noștri poeți arabi a scris: „dacă vezi dinții leului, să nu crezi vreodată că leul zâmbește”.

Musulmanii nu sunt dușmanii noștri. Ei sunt preaiubiții noștri frați, cu multe obiceiuri orientale minunate. Ei sunt generoși în ospitalitatea lor, plini de milă față de săraci și legați emoțional de familiile și comunitățile lor. Grăbiți-vă și aveți grijă de ei înainte ca ei să îmbrățișeze islamul.

Istoria va mărturisi într-o zi că Dumnezeu, în înțelepciunea Sa, v-a trimis la cel flămând pentru a-i da de mâncare, la cel însetat pentru a-i da de băut, la cel străin pentru a-l primi și la cel gol pentru a-l îmbrăca. Cum veți răspunde? Unii vor profita de voi, cu siguranță, însă alții se vor îndrăgosti de Dumnezeul vostru.

Spargeți barierele lingvistice și folosiți-i pe creștinii dedicați din țările voastre care vorbesc limba arabă. Spargeți barierele culturale și încercați să înțelegeți mintea unui musulman. Spargeți barierele distanțelor lungi și cereți ajutorul unor echipe de evanghelizare pe termen scurt din lumea arabă. Aveți o oportunitate minunată. Vă implor să vă deschideți ochii până nu devine prea târziu!

Un pastor împovărat din Orientul Mijlociu.

Autor: Lucian Iacob

Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului!

Lasă un răspuns