Misiunea externă, o provocare pentru Biserica BETEL Dumbrăveni

Misiunea externă a început să ia amploare printre tinerii Bisericii Penticostale BETEL Dumbraveni, aducând în fiecare an noi provocări.

După ani de rugăciune, Dumnezeu a început  să se folosească de diferiți tineri în lucarea de misiune externă, de exemplu:

  •  Familia Iacob Marius, Rut și baiețelul lor Patrick sunt in Mongolia, unde au obținut cu greu o viză pentru 1 an de zile, slujind Domnului pe termen lung.
  • Daniel Iacob, împreună cu alți frați din Ucraina și diaspora, este implicat în lucrarea de misiune și ajutorare a zonei de război din estul Ucrainei și printre refugiații din regiunea Cernăuți.
  • Grupul ”Misionând Generația de Mâine” (MGM) format din tineri din Dumbăveni, Ipotești, Bosanci, Radăuți, Suceava etc. se împlică în educarea și evanghelizare copiilor și adolescenților din localitatea Suceveni (Cernăuți) și în zona Bârladului.
  • Trei tinere au reușit, cu ajutorul Domnului, să susțină lucrarea de misiune din Namibia (Africa de Sud-Vest). Alina Adam (3 luni în 2016), Miriam Ilie (3 luni în 2017) și Anca Boghean (din mai 2017 până în prezent, cu dorința de a rămâne în Namibia până în vara lui 2018).

Toate aceste lucrări și toți acești tineri care slujec Domnului, sunt o mărturie pentru toți, arătându-ne faptul că atunci când Dumnezeu găsește oameni dispuși să slujească, El își proslăvește Numele. Slavă Domnului.

Să ne rugăm pentru acești vestitori ai Evangheliei și să le fim alături oridecâte ori au nevoie.

 

Un comentariu la „Misiunea externă, o provocare pentru Biserica BETEL Dumbrăveni”

Lasă un răspuns