Și noi prezenți în această istorie, a Nașterii Domnului Isus

Dragi prieteni,
În contextul sărbătorii Nașterii Domnului Isus Cristos, cu toții avem inimile pline de bucurie, dar și de mulțumire pentru faptul că Dumnezeu a trimis la noi pe Fiul Său, ca să ne ierte păcatele și să ne mântuiască. Suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru acest har, dar și pentru faptul că Dumnezeu, în suveranitatea Sa, ne-a inclus în povestea Nașterii Mântuitorului.

Evanghelia după Matei, în capitolul 2, vorbește foarte mult despre noi, și anume despre neamuri. Magii reprezintă neamurile care au venit să se închine Împăratului. Prin urmare „noi” suntem prezenți la acest minunat eveniment în istoria lumii, în care Dumnezeu vorbește despre „noi” ca fiind parte la această sărbătoare care este o bucurie pentru toate popoarele: căci ni s-a născut un Salvator, care este Cristos Domnul.

Dintre neamuri suntem noi, dar și poporul mongol, împreună închinându-ne Împăratului. Duhul lui Dumnezeu ne-a călăuzit spre o localitate cu câteva luni în urmă, unde am plantat o bisericuță de yurtă în localitatea Bagahangai, lucrare despre care unii dintre dumneavoastră aveți cunoștință.

Aici slujim împreună cu familia pentru a face de cunoscut pe Împăratul care S-a născut pentru noi, dar și pentru ei, ca împreună să-I aducem închinarea care I se cuvine ca Împărat și Domn. Momentan, copiii sunt cei care vor să-L cunoască pe Împăratul împăraților, dar avem speranța că Dumnezeu are și aici mult norod care vrea să-L cunoască pe Domnul Isus ca Domn și Mântuitor personal.


După ce S-a născut Isus în Betleemul din Iudeea, în zilele împăratului Irod, iată că au venit niște magi din Răsărit la Ierusalim…

Evanghelia după Matei, Capitolul 2, Versetul 1

Zilele trecute am avut oportunitatea, cu ocazia acestei sărbători a Nașterii Domnului Isus, să fim o binecuvântare pentru copiii din Bagahangai care vin regulat la întâlnirile noastre. Desigur, cu acest prilej, am făcut și o zi specială pentru ceilalți copii din localitate, în care aceștia să poată auzi despre Nașterea Domnului Isus. Firește, yurta nu a putut fi suficient de încăpătoare pentru a primi în jur de șaizeci de copii. Așadar, am fost nevoiți să închiriem sala de sport a școlii pentru a desfășura acest eveniment în care copiii să audă cântări și mesajul despre Nașterea Împăratului. Acest eveniment a fost o binecuvântare pentru copiii din Bagahangai, dar și o oportunitate îmbucurătoare pentru noi de a fi o „stea” călăuzitoare către Împăratul Isus.

Vă mulțumim că sunteți parte cu noi la această lucrare a Împărăției lui Dumnezeu, prin sprijin spiritual, sprijin emoțional și sprijin financiar.

Sărbători fericite!


Motive de rugăciune:

  • Trezire spirituală în Bagahangai
  • Călăuzirea Duhului Sfânt în lucrare
  • Mântuirea a trei prieteni: Senge, Ganbat și Nimeh

DONEAZĂ prin transfer bancar:

Fundația APME – Cont bancar deschis la Banca Transilvania, SWIFT CODE: BTRLRO22

RON: RO20 BTRL RONC RT00 G897 1802
EUR: RO32 BTRL EURC RT00 G897 1801
USD: RO45 BTRL USDC RT00 G897 1802
GBP: RO97 BTRL GBPC RT00 G897 1801

*Menționați pentru fiecare donație: Pentru Familia Iacob Marius & Rut.


Folosiți acest formular pentru a-l contacta pe Marius Iacob.

Autor: Lucian Iacob

Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului!

Lasă un răspuns