Mobilizare impresionantă a sucevenilor în lucrarea misionară din Ucraina

whatsapp-image-2017-01-05-at-13-23-11

Un grup de frati din Dumbrăveni și din alte localități din Suceava, s-au deplasat din nou în zona de război din estul Ucrainei. Au plecat cu gândul de a da o mână de ajutor celor vitregiți de acest inamic nemilos. Cu ajutorul lui Dumnezeu, cu susținerea bisericilor din zona Sucevei si din diaspora, doresc să aducă câteva clipe de bucurie pe fețele acestor oameni, în preajma Sărbătorii Nașterii Domnului, dăruindu-le câteva alimente, sobe, lemne și medicamente.

Să ne rugam pentru ei, mai ales că este o zonă activă din punct de vedere militar, aproape zilnic sunt oameni care mor sau sunt răniți în acest conflict. Imaginile de mai jos, confirma acest lucru.

Astăzi vor pleca în zona Cernăuți si Grupul ”Misionând Generația de Mâine (MGM)” (tineri din Dumbrăveni, Ipotești, Bosanci, Suceava și Rădăuți), care vor vesti nașterea Domnului prin cântare și prin vestirea Cuvântului Evangheliei predicat de fratele Marcel Pintilei, în localitatea Suceveni. Domnul să le de o călătorie binecuvântată și har în lucrare.

viber-image

Frații lucrători și misionarii din zona Cernăuți sunt implicați în organizarea unei întâlniri speciale cu refugiații de război, pentru a le oferi alimente, zâmbete și vestea că Isus a venit în lume pentru a ne mântui pe fiecare.

Pentru alte informații, donații de: alimente, haine, jucarii, bani etc. puteti sa ne contactati aici.

Un comentariu la „Mobilizare impresionantă a sucevenilor în lucrarea misionară din Ucraina”

Lasă un răspuns