Sfârşitul capătă premiul

Marius si Rut Iacob

Mai bun este sfârşitul unui lucru decât începutul lui…

Rut IacobIată-ne sfârșind încă un capitol din viața noastră, numit CRST (Centrul Român de Studii Transculturale), pentru  Rut, iar pentru mine, slujirea în Dobrogea. Timpul petrecut atât în studii cât și în slujirea noastră din Dobrogea a fost o binecuvântare pentru familie și o sursă de îmbogățire spirituală. Rut a terminat cu succes toate studiile de la şcoala de misiune. A fost o perioadă destul de solicitantă cu școala și cu copilașul nou-născut, dar în ciuda tuturor provocărilor a făcut față la toate. Mulțumim lui Dumnezeu că până aici ne-a ajutat!

Dăruind pentru Împărăție

Acum am deschis un nou capitol din viața noastră. Suntem întorși acasă (Dumbrăveni) de câteva zile. Aici intenționăm să stăm până vom pleca pe câmpul de misiune. Acum ne stă în faţă o etapă de tranziţie cu multe „surprize”, dar avem nădejdea că Dumnezeu va lucra și în etapa aceasta. Pentru noi este o perioadă în care trebuie să strângem fonduri financiare și să căutăm mijlocitori în rugăciune pentru a fi posibilă plecarea noastră în Mongolia, pe termen lung. Acesta este cel mai dificil capitol pe care l-am întâmpinat până acum, dar situaţii de acest fel am văzut, și credem că vom vedea, în continuare, generozitatea lui Dumnezeu prin oameni cu aceeași inimă ca a lui Dumnezeu. Ne dorim să strângem în mod accelerat finanțele și mijlocitorii în rugăciune, care ne sunt necesare pentru câmpul de misiune.

Dacă doriți să donați folosiți conturile:APME Donations

Menționați la fiecare donație: PENTRU Familia Iacob Marius & Rut

Doriți să vă vizităm?!

În această etapă va trebui să vizităm multe comunități creștine evanghelice (biserici), în care să vorbim oamenilor despre chemarea noastră la misiune și despre lucrarea pe care vrem să o facem în Mongolia, și de asemenea despre nevoia de a avea parteneri, împreună cu noi, în acest mandat măreț. Dacă doriți să venim în biserica dumneavoastră și să împărtășim viziunea pe care am primit-o de la Domnul, ne puteți contacta pe adresa de email sau pe numărul de telefon care sunt atașate mai jos, iar noi vom face tot posibilul să vă răspundem afirmativ invitației dumneavoastră.

Motive de rugăciune:

  • Suștinători în rugăciune și financiar
  • Dumnezeu să pregătească toate demersurile pentru plecarea noastră cât mai repede
  • Călăuzire divină în toate deciziile
  • Protecția divină peste întreaga familie

Email: iacobmaryus@gmail.com
Telefon: 0742637176

Vă mulțumim pentru că sunteți parte a acestei lucrări!

Autor: Lucian Iacob

Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului!

Lasă un răspuns