…Și ne-am întors cu toții la zid, fiecare la lucrarea lui

Când au auzit vrăjmașii noștri că am fost înștiințați,  Dumnezeu le-a nimicit planul și ne-am întors cu toții la zid, fiecare la lucrarea lui.

Neemia 4:15

Dragii noștri prieteni,
La sfârșitul lunii august ne-am întors pe câmpul de misiune, după o scurtă călătorie în România, așa cum vă scriam în scrisoarea precedentă. A fost o binecuvântare spirituală și emoțională pentru noi, lucru de care aveam nevoie după o perioadă de un an și trei luni plină de provocări. Așadar, vizita noastră (chiar la unii dintre dumneavoastră) a fost una benefică și constructivă.

La sosirea noastră aici, imediat după ce am ajuns, am avut parte de două evenimente: o binecuvântare și o provocare. Binecuvântarea a fost că am depus actele pentru a obține viza lui Elliot, iar viza am obținut-o foare repede și ușor, ceea ce pentru noi a fost neobișnuit. Mulțumim lui Dumnezeu pentru această biruință. Provocarea a fost că nu am mai putut să fim studenți de limbă mongolă și am fost nevoiți să intrăm la facultate ca să nu ne pierdem vizele. Mulțumim lui Dumnezeu și pentru aceasta. Deși pare o provocare pentru noi, deoarece nu mai avem parte de cursuri specifice care să ne învețe limba, în parte este o binecuvântare, fiindcă nu ar trebui să mai avem probleme cu viza cel puțin patru ani de zile (dacă lucrurile vor rămâne așa).

Acum ne bucurăm să fim o binecuvântare pentru cei de aici, în lucrările în care suntem implicați, așa cum era și omul lui Dumnezeu, Neemia, împreună cu cei care îl înșoțeau. Am reluat activitatea noastră în biserica locală, lucrarea cu tinerii și lucrarea pe care am început-o în Bagahangai. Am fost surprins plăcut să văd că această lucrare a mai crescut în timpul cât noi am fost plecați. Au început să vină tineri, chiar și adulți la întâlnirile de biserică (la început veneau  numai copii). Sperăm ca această bisericuță plantată să crească spre slava lui Dumnezeu și spre mântuirea oamenilor.

Vă mulțumim frumos fiecăruia dintre dumneavoastră care faceți parte din lucrare într-un fel sau altul. Împreună suntem o echipă pentru Împărăția lui Dumnezeu. Rămâneți în dragostea Lui!


Motive de rugăciune:

 • Călăuzirea Duhului Sfânt în lucrare
 • Pentru prietenul Mario (profesorul din China): Dumnezeu să-l mântuiască
 • Înțelepciune și agerime a minții la școală și în învățarea limbii
 • Lucrarea din Bagahangai să crească spiritual și numeric

Modalităţi de a dona:

 • Donează prin transfer bancar
  Fundatia APME – Cont bancar deschis la Banca Transilvania, SWIFT CODE: BTRLRO22 (Pentru fiecare donație, specificați: „Familia Iacob Marius & Rut”)
  RON: RO20 BTRL RON CRT00 G897 1802
  EUR: RO32 BTRL EUR CRT00 G897 1801
  USD: RO45 BTRL USD CRT00 G897 1802
  GBP: RO97 BTRL GBP CRT00 G897 1801
 • Donează online cu cardul (https://apme.ro/doneaza/)
 • Donează prin PayPal (https://apme.ro/doneaza/)

  Contact: iacobmaryus@gmail.com

Autor: Lucian Iacob

Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului!

Lasă un răspuns