Opriți-vă și să știți…!

unnamed

„Opriți-vă și să știți că Eu sunt Dumnezeu: Eu stăpânesc peste neamuri, Eu stăpânesc pe pământ.”

Dragi prieteni,

Iată, în sfârșit, „un uriaș doborât la pământ” și anume VIZA. Prin harul Domnului, a primit toată familia permis de ședere în Mongolia. Aceasta ne face să fim recunoscători lui Dumnezeu, dar și vouă, tuturor care v-ați rugat pentru noi și ne-ați fost alături prin încurajări și susținere. Mulțumim lui Dumnezeu pentru această biruiță, după o perioadă destul de lungă de război spiritual. După cum știți din scrisorile anterioare, am fost nevoiți să mergem în Siberia pentru două luni de zile, în perioade diferite, lucru care a afectat ritmul și activitățile în lucrarea de aici. Dar acum, toată această tărăgănare a luat sfârșit, datorită harului lui Dumnezeu.

Am reluat procesul de învățare al limbii mongole, de data aceasta prin Hangai University. Astfel, a fost mai ușor să obținem viza pe termen lung. Suntem bucuroși de acestă Universitate unde avem parte de instruire mult mai bună decât am avut până în prezent. Momentam petrecem majoritatea timpului în învățarea limbii mongole. Focusul nostru cel mai mare în acest an este învățarea limbii locale. Bineînțeles că nu am uitat motivul pentru care suntem aici, astfel reluând și activitățile cu profil sipiritual, pentru mântuirea oamenilor.

Datorită condițiilor si nevoilor de aici, ne este de mare folos o mașină cu care să ne putem deplasa și să faciliteze lucrarea în care suntem implicați. Împreună cu micuța biserică locală, ne dedicăm edificării și maturizării altei biserici care are mare nevoie de slujitori și de încurajare, aflată la o distanță mai mare de capitală. Un alt motiv pentru care dorim să luăm o mașină este din cauza faptului că aici iarna este foarte geroasă și ține mai mult de jumătate de an, iar Universitatea unde învățăm este cam departe de locuința noastră. Vrem să vizităm lunar o casă de copii, la periferia capitalei, să le fim o binecuvântare prin diferite activități și câteva alimente. Pentru că nu avem mijloc de transport în comun în zona noastră, decât la ocazie, cheltuim mulți bani și suportăm mult frig. Mai ales când avem și copii mici, considerăm necesară o mașină. Așadar, conducerea APME (Agenția Penticostală De Misiune Exteră) a acceptat să strângem fonduri pentru un autovehicul. Dacă Dumnezeu vă pune pe inimă să donați pentru un autovehicul pentru lucrarea pe care o facem aici, ne-ar fi de mare folos. Procesul pentru strângerea fondurilor este în felul următor: atunci când depuneți banii, să specificați următoarele: Pentru mașină familia Iacob Marius & Rut. Vă mulțumim anticipat pentru aceast lucru!

În luna noiembrie așteptăm o binecuvântare în familia noastră. Prin harul Domnului, vom primi un nou membru. Avem nevoie de rugăciune pentru Rut, deoarece nu se simte bine în această perioadă și are nevoie de îngrijire medicală. Apelăm la voi să vă rugați în mod special pentru această cauză, iar sarcina să fie dusă până la capăt și să nu apară alte complicații.
Vă mulțumim frumos în Numele Domnului Isus, pentru tot ceea ce faceți pentru noi și lucrarea Domnului. Domnul să vă binecuvânteze din belșug!


Motive de rugaciune:

  • Mulțumiri Domnului pentru permisele de ședere
  • Biserica din Mongolia să crească în puterea Domnului și Duhul Sfânt să lucreze cu putere
  • Învățarea limbii Mongole cu rapiditate
  • Sarcina lui Rut și nașterea noului bebeluș
  • Lucrarea cu tinerii din biserica locală, Domnul să-i atragă la El
  • Protecție și călăuzirea Duhului Sfânt în lucrare

Modalități de a dona:

1. Transfer bancar

Fundatia APME – Cont bancar deschis la Banca Transilvania, SWIFT CODE: BTRLRO22

RON: RO20 BTRL RONC RT00 G897 1802
EUR: RO32 BTRL EURC RT00 G897 1801
USD: RO45 BTRL USDC RT00 G897 1802
GBP: RO97 BTRL GBPC RT00 G897 1801

2. On-Line cu card bancar

Accesează  https://apme.ro/doneaza/

3. PayPal

Accesează  https://apme.ro/doneaza/


Marius Iacob
Tel:  +97694396156  (Mongolia)
Email:  iacobmaryus@gamil.com

Autor: Lucian Iacob

Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului!

Lasă un răspuns