Dragostea te Cheamă la Acțiune

Dragi frați și surori, vă salutăm cu drag din „tara cerului albastru”, unde Dumnezeu ne-a trimis și unde slujim sub călăuzirea Lui.

De când am venit aici accentul slujirii noastre a fost pe nevoile spirituale ale oamenilor, implicându-ne mai ales în ucenicizare, echiparea credincioșilor pentru slujire și educație creștină. Vedem binecuvântarea Domnului în acest domeniu, biserica Viață din belșug în care ne-am implicat crescând spiritual, dar si numeric în acești ani. Din acest motiv, în decembrie 2018 am fost nevoiți să închiriem o sală mai mare pentru serviciul divin de duminică, în timp ce spațiul „vechi” continuăm să-l folosim pentru școala duminicală. Astfel că, la momentul actual, biserica plătește 2 chirii.

O altă parte importantă a slujirii noastre este la centrul educațional Story Hub, pe care echipa noastră îl administrează de aproape 2 ani. Aceasta este o biblioteca creștină pe care o folosim ca platformă de evanghelizare. Și pentru acest loc avem un spațiu închiriat, însă în fiecare an, la extinderea contractului, ni s-a cerut o suma mai mare. Chiria scumpă plus situația mereu incertă sunt o povară pentru noi și ne consumă energia, pe care ne-am dori sa o canalizăm înspre slujirea oamenilor.

De aceea, împreună cu familia Beșoiu și pastorul bisericii mongole am început să ne rugăm și să căutăm un spațiu pe care să-l cumpărăm. Terenuri pe care s-ar putea construi se găsesc doar la marginea orașului, de aceea cea mai buna variantă ar fi să cumpărăm un spațiu de 200-250 mp, pe două nivele, asemenea imagini de mai sus, în care se punem cele două lucrări împreună.

Vă îndemn să vă rugați pentru acest proiect și pentru călăuzirea Duhului Sfânt. Unele din nevoi sunt acestea:

  • rugăciune pentru un local într-o zonă cât mai strategică pentru evanghelizarea oamenilor
  • finanțe pentru achiziționarea acestui local
  • lucrători indigeni care să fie în stare să conducă această lucrare

Cu prețuire,
Familia Iacob Marius & Rut, Patrick și Elliot!

DONEAZĂ prin transfer bancar:

Fundația APME – Cont bancar deschis la Banca Transilvania, SWIFT CODE: BTRLRO22

RON: RO20 BTRL RONC RT00 G897 1802
EUR: RO32 BTRL EURC RT00 G897 1801
USD: RO45 BTRL USDC RT00 G897 1802
GBP: RO97 BTRL GBPC RT00 G897 1801

*Menționați pentru fiecare donație: Pentru Familia Iacob Marius & Rut.

Contact: iacobmaryus@gmail.com
WhatsApp: 0040 742 637 176

Autor: Lucian Iacob

Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului!

Lasă un răspuns