Marius şi Rut Iacob – Misiune în Mongolia

O Veste Bună

Mongolia
Sursa: Wikipedia.org

„…căci vă aduc o veste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul.” (Luca 2:10)

Toată lumea creștină este într-un freamăt continuu de când am intrat în luna Decembrie; pare că nu se mai sfârșește această forfotă de pregătiri pentru sărbătoarea Nașterii Domnului Isus. De asemenea, ne amintim de Iosif și Maria, care, și ei erau într-o pregătire pentru căsătorie, apoi după înștiințarea făcută prin Îngerul Gavril, logodnicii au intrat într-o altă dimensiune a pregătirilor, o pregătire pentru nașterea Mântuitorului. După toate aceste evenimente petrecute, niște păstori care păstoreau o turmă de oi pe câmp, au primit un mesaj cu următorul conținut: vă aduc o veste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul. Această veste bună ne-a fost încredințată nouă tuturor, care suntem urmașii Domnului Isus Hristos.

Pentru noi ca familie a sosit momentul să va aducem la cunoștință
vestea bună, aceea că vom pleca în Mongolia pe data de 18 Decembrie. Mergem acolo să ducem această veste bună; această veste este urmată de un imperativ al Domnul Isus Hristos, care ne-a poruncit nouă să ducem vestea pănă la marginile pământului. Dorința noastră împreună cu a celorlalți lucrători care sunt deja implicați în lucrarea de misiune în Mongolia în acest moment, este, ca fiecare suflet mongolez să audă măcar odată vestea bună, care aduce mântuirea sufletului.

O altă
veste bună, este oportunitatea noastră și a dumnevoastră, de a fi o binecuvântare pentru oamenii din Mongolia. Multe familii trec prin lipsuri financiare și diferite nevoi. Noi, ca familie, împreună cu ceilalţi frați români care sunt acolo în misiune, vrem să punem în aplicare un proiect de ajutorare cu ocazia acestei sărbători. Vrem să cumpăram niște dulciuri pentru copii și lemne de foc pentru familii. Proiectul este pentru minimum 20 de familii, pentru care vrem să fim o binecuvântare împreună cu dumneavoastră. Costul pentru o familie se ridică la 200 Lei. Dacă doriți să fiți o binecuvântare pentru o familie sau mai multe familii din Mongolia,  puteți face lucrul acesta prin noi. Așteptăm să ne comunicați dorința vostră printr-un email, iar noi vom face demersurile acestei binecuvântari până la capăt. Nu uitați că provocarea lor, este oportunitatea noastră.Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul dumneavoastră, atât prin rugăciuni cât și prin binecuvântări și încurajări. Domnul Isus să vă răsplătească pe fiecare în parte. Vă lasăm câteva motive de rugăciune pentru noi, având în vedere că sunteți oameni cu inimă bună și pentru că vă veți ruga pentru noi.


Motive de rugăciune:
  • Pentru protecție fizică şi emoțională (în special pentru Rut care este însărcinată);
  • Pentru călăuzire spirituală în vedere implicării noastre pe termen lung în Mongolia;
  • Pentru oportunități în care să putem vesti Evanghelia;
  • Pentru botezul cu Duhul Sfânt (vom face stăruință după Duhul Sfânt; creștinii de acolo nu sunt botezaţi în Duhul Sfânt), în acest caz noi avem nevoie de ungere;
  • Pentru armonie bună cu echipa cu care vom lucra.

    Mongolia

Autor: Lucian Iacob

Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului!

Lasă un răspuns