Misiunea din Etiopia – Despre Noi și Lucrare

Dragi prieteni,
Vă salut pe toți cu sănătate și doresc ca binecuvântarea lui Dumnezeu să se reverse peste voi, mai ales în aceste vremuri tulbure și dificile. Mă bucur să vă pot comunica unele biruințe și provocări de care avem parte.

Școala De Misiune

În data de 11 Octombrie, anul curent s-a deschis prima școală de misiune în cadrul AoG din Etiopia. De când suntem pe acest câmp de misiune, alături de familia Bîrte, am lucrat intens la această școală de misiune. Dumnezeu ne-a dăruit harul să vedem prima generație de studenți, care sunt gata să fie în slujba lui Dumnezeu pentru răspândirea Evangheliei până la marginile pământului.

Practica Studenților

De asemenea, studenții au fost expuși la prima lor practică în locurile neatinse cu Evanghelia în timpul weekendului. Au fost deja predate două cursuri: Introducerea în misiunea mondială și Plantarea de biserici. În cadrul cursului de plantarea de biserici, studenții au fost provocați după cursuri, să meargă în oraș și să evanghelizeze oamenii, unul la unul. Astfel, evanghelia a fost vestită la 195 de persoane, dintre care 10 și-au predat viața lui Dumnezeu.

Provocări

Pe lângă binecuvântări mai sunt și unele provocări, pe care dorim să le aducem înaintea lui Dumnezeu împreună cu rugăciunile noastre și ale voastre. Rugăciuni de cereri, mijlociri împreună cu mulțumiri, ca Dumnezeu să lucreze în dreptul acestor nevoi. Este nevoie de achiziționarea unei mașini, care este de mare nevoie atât pentru noi cât și pentru lucrarea de aici.  O altă nevoie este întreținerea școlii de misiune și a studenților, ca astfel, lucrarea să poată înainta și să fie o binecuvântare pentru sufletele nemântuite.


Motive de rugăciune:

  • Pentru călăuzirea și protecția Domnului
  • Pentru achiziționarea unei mașini
  • Pentru înaintarea Evangheliei în locurile neevanghelizate

Modalități de a dona:

DONEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR
Fundatia APME – Cont bancar deschis la Banca Transilvania , SWIFT CODE: BTRLRO22
RON: RO20 BTRL RONC RT00 G897 1802
EUR: RO32 BTRL EURC RT00 G897 1801
USD: RO45 BTRL USDC RT00 G897 1802
GBP: RO97 BTRL GBPC RT00 G897 1801
Menționați pentru fiecare donație: Fam. Iacob Marius & Rut (Etiopia)

DONEAZĂ PRIN PayPal (https://apme.ro/doneaza/)


Autor: Lucian Iacob

Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului!

Lasă un răspuns