Misiunea din Ucraina: Actualizare 31 Octombrie 2021

Pacea Domnului! Cu ajutorul Domnului am mai făcut o călătorie în zona de război. Suntem recunoscători Lui Dumnezeu căci ne-a însoțit și ne-a binecuvântat peste tot. Prin harul Lui am vizitat următoare localități: Kurahovo; Krasnogorovka; Maximilianovca; Maiorsc; Novoluganca; Bahmut și Mironovsc. În aceste localități s-au făcut 9 evanghelizări unde oamenii au ascultat Cuvântul Lui Dumnezeu. Totodată au fost ajutați oamenii săraci și s-au încurajat echipele misionare care slujesc în acele locuri grele și întunecoase.

S-a ajutat cu:

 • 250 pachete alimente
 • 1040 de pâini
 • 106 metri lemne
 • 1 tonă de cărbune
 • 2 mese unde oamenii au fost hrăniți
 • Ajutat financiar 12 misionari
 • Ajutat financiar o familie săracă

  Mulțumim Domnului și tuturor care s-au implicat în această lucrare sprijinindu-ne cu rugăciune și financiar. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească.

Să continuăm să ne rugăm pentru cei din zona de razboi. Totdeauna când mergem la ei, ne roagă să mai venim „nu ne lăsați singuri aici pentru că este foarte foarte greu fără voi pe lângă razboi, pandemie, durere, deznădejde și lipsuri”. Să ne rugăm Domnului și pentru misionarii de aici: au nevoie mare de rugăciune și sprijinul nostru.

Fiți binecuvântați de Domnul!

Daniel Iacob

Autor: Lucian Iacob

Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului!

Un comentariu la „Misiunea din Ucraina: Actualizare 31 Octombrie 2021”

 1. Fiind un creștin romîn din Bucovina de Nord,adică rej.Cernăuți Ucraina și participând de multe ori în proiecte de ajutorare a locuitorilor din zona de război împreună cu frații creștini din mai multe confesii din România și diaspora, am rămas marcat de faptul dragostei ce o au ei pentru oamenii acestea ,dăruindule susținere sufletească, ajutor material, medicinal si alimentar.Asa ceva ce poate face numai având o inimă predată lui Dumnezeu.
  Dumnezeu să vă binecuvinteze și să vă răsplătească la toți cei ce atisprijinit această lucrare de binefacere.

Lasă un răspuns