O provocare numită „Viza”

Dragi prieteni în Hristos,

Am bucuria să vă scriu câteva gânduri despre noi și, în mod special, să vă las o provocare la rugăciune și post, dacă este posibil, pentru cauza noastră. Suntem plecați pe câmpul de misiune de patru luni, timp în care a avut loc procesul de acomodare, începerea activităților cu biserica locală și învățarea limbii mongole. După două luni pe câmpul de misiune a trebuit să ieșim din țară, pentru că nu am mai putut obține viza. Așadar, am fost nevoiți să plecăm în Siberia pentru o luna. Acolo am fost implicați la construcția bisericii locale, la construcția unei case de misionari din America și în coordonarea studiului biblic cu localnicii.

În această lună am încercat să obținem o viză de job pe termen lung, dar, din păcate, tărăgănarea celor de la forțele de muncă din Mongolia ne-au pus în postura să luăm o altă decizie, deoarece nici în Siberia nu ne permitea timpul să stăm mai mult de o lună. Din acest motiv, am aplicat din nou pentru o viză turistică. De această dată, este posibil să mai stăm o lună în Mongolia. Momentan, mai avem zece zile de stat aici și va trebui să ieșim din țară și să ne întoarcem cu o viză pe termen lung, aceasta fiind singura opțiune. Varianta care ne-a fost recomandată pentru obținerea vizei este să ne înscriem la Universitate, unde să învățăm limba locală. Deja am depus actele pentru acceptarea noastră ca studenți și așteptăm un răspuns pozitiv, cât de curând.

Provocarea noastră este aceasta: să vă alăturați nouă în rugăciune și post, ca să se facă Voia lui Dumnezeu, precum în cer, așa și cu viza noastră pe termen lung în Mongolia. Noi știm că dorința  lui Dumnezeu este ca oile pierdute să fie găsite și mântuite. Iar dorința lui Dumnezeu este misiunea noastră.

Vă mulțumim în Numele Domnului pentru susținerea în rugăciune și post!


Pentru donații folosiți conturile de mai jos:

APME – Cont bancar deschis la Raiffeisen Bank
Swift Code: RZBR ROBU

RON – RO50 RZBR 0000 0600 0793 3608
EUR – RO33 RZBR 0000 0600 0793 3623
USD – RO59 RZBR 0000 0600 0793 3640

APME – Cont bancar deschis la Banca Transilvania
Swift Code: BTRL RO22

RON: RO20 BTRL RONC RT00 G897 1802
EUR: RO32 BTRL EURC RT00 G897 1801
USD: RO45 BTRL USDC RT00 G897 1802

Pentru fiecare donație specificați pentru: Familia Iacob Marius & Rut.  

Contact: iacobmaryus@gmail.com
Tel: +9769439615

Agentia Penticostală de Misiune Externă

Autor: Lucian Iacob

Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului!

Lasă un răspuns