Misiune în Mongolia – Marius şi Rut Iacob

Holdele gata pentru seceriș 

  „…ridicaţi-vă ochii şi priviţi holdele care sunt albe acum, gata pentru seceriş”  Ioan 4:35

North CoreeaToamna este sezonul în care fiecare gospodar își adună recolta de pe câmp. De asemenea, în acest timp, în practica creștinilor sau în diferite comunități de creștini, fiecare acordă un popas de o duminică în care își îndreaptă privirile pline de recunoștință față de Dumnezeu care a revărsat o recoltă îmbelșugată. De altfel și noi suntem cu inimile recunoscătoare înaintea lui Dumnezeu pentru toată purtarea Lui de grijă, revărsată până în prezent în familia noastră.

Dragii mei am bucuria să vă împărtășesc câteva cuvinte despre practica noastră sub această atmosferă de recunoștință. Rut își continuă cursurile la școală cu succes, iar eu studiez unele cursuri modulare care îmi vor folosi pe câmpul de misiune precum: budismul, islamul, război spiritual și cursurile de limba engleză. De altfel, mă ocup împreună cu alți lideri de tinerii din biserica Betel din Constanța. În biserica din Techirghiol slujesc două duminici pe lună (în această biserică, responsabilul spiritual a plecat la Domnul în urmă cu o lună de zile; în ultima scrisoare am cerut să ne rugăm pentru el, dar Domnul a avut un alt plan pentru el), o altă duminică slujesc în biserica din Eforie Nord, iar restul timpului din lună, o dumincă, sunt implicat în biserica Betel.

Acum ne stă o nouă provocare transculturală în față, pe care Rut trebuie să o facă conform cerințelor școlii. Iarna aceasta vom merge cu ajutorul lui Dumnezeu în Mongolia pentru a ne acoperi datoria față de școlă, dar și pentru a ne pregăti pentru viitor, pentru că în această țară vrem să mergem pe termen lung cu scopul de a ajunge în Coreea de Nord când Domnul ne va deschide porție de fier, care acum sunt închise zdravăn. Ne dorim să avem o călătorie binecuvântată și protectivă, Rut este însărcinată în a patra lună și nu ne dorim complicații.

Dragilor vă rog sa aveți aceleași gând, aceeași inimă și simțire, facându-ne bucuria deplină și sprijinindu-ne în rugăciunile dumneavoastră.

  Motive de rugăciune:

 • pentru sănătate fizică și spirituală – în mod special pentru sarcina lui Rut;
 • pentru protecție fizică și spirituală;
 • pentru umplerea cu Duhul Sfânt;
 • pentru înbunătățirea limbii engleze;
 • pentru călăuzire divină ca Domnul să ne descopere lucrarea și zona unde să ne implicăm pe termen lung;
 • pentru înțelepciune divină și strategii spirituale în lucrare;
 • pentru înțelegere și armonie sfântă cu liderii cu care vom lucra;
 • pentru toți banii de care avem nevoie pentru această lucrare;
 • pentru relații de prietenie cu localnicii în scopul evanghelizarii;
 • pentru credincioșii care sunt în Mongolia să fie botezați cu Duhul Sfânt – ei nu au auzit de așa ceva și nu cunosc care este lucrarea Duhului Sfânt.

Vă mulțumin din inimă!

Marius Iacob

Autor: Lucian Iacob

Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului!

Un comentariu la „Misiune în Mongolia – Marius şi Rut Iacob”

 1. Domnul sa va intareasca dragi tineri ca in timpul cit a mai rămas pina la reîntoarcerea Domnului Isus sa puteți aduce rod pentru împărăția Sa !!
  Fiti binecuvintati de Domnul care a făcut cerurile si pământul !!!

Lasă un răspuns