În ce investeşti timpul tău?

O întrebare ce naşte două căi: altruism sau egoism. Timp doar pentru noi, familiile noastre, prietenii şi activităţile preferate sau cealaltă parte a baricadei?MGM

O Românie cum nu mulţi o ştiu. Sate uitate de lume şi oameni ce duc lipsă de afecţiune. Un weekend petrecut în zona graniţei cu Republica Moldova şi Ucraina ne-a confirmat din nou un lucru ce deja îl ştiam: Dumnezeu are nevoie de cât mai mulţi oameni care să investească parte a sufletului lor, oameni dedicaţi care să înţeleagă că ceea ce suntem şi reprezentăm poate fi un ghid pentru alţi semeni de-ai noştri care încă nu au văzut FARUL ce poate fi soluţia ieşirii din criza păcatului.

Calea către o viaţă mai bună este Isus Hristos şi jertfa de la Golgota. Această veste minunată a schimbat multe vieţi, a oferit orizonturi şi viziune, a oferit transformări miraculoase şi a restabilit vieţi şi familii.

Sâmbătă şi duminică au fost două zile speciale pentru noi. Un weekend ce a arătat că dragostea oferită celor din jur este cea mai mare împlinire ce o poţi trăi ca om. Un zâmbet smuls de pe chipul unui copil, o mână întinsă după câteva dulciuri, o privire gânditoare rămasă parcă copleşită de cele câteva imagini în care era desenată Arca lui Noe, doi ochi mari făcuţi într-o fotografie, bucuria de a învăţa semnele unui cântecel, îmbrăţişările oferite şi salutul de rămas bun până pe data viitoare, toate ne leagă amintiri şi ne motivează să investim şi mai mult în oamenii societăţii de mâine.MGM

Un verset biblic memorat, un cântecel învăţat, un joc interactiv ce antrenează copiii şi îi încurajează în a-şi exprima potenţialul, o povestioară biblică redată în imagini, toate acestea au scopul de a-L pune pe Isus în centrul atenţiei şi a oferi copilului un exemplu, un model de urmat în viaţă.

Încercam să ghidăm orizontul micuţilor în altă direcţie. Nu spre ceea ce au văzut în primii lor ani de viaţă: violenţă în familie, alcool, tutun, ceartă sau lipsă de afecţiune. Direcţia ce încercam s-o trasăm este cea spre un viitor mai bun: o copilărie continuată cu o viaţă alături de Hristos.

Echipa MGM în parteneriat cu Şcoala Duminicală BETELINO şi Şcoala Duminicală a Bisericii Penticostale din Ipoteşti luptă pentru a arăta societăţii această cale.

Bajura, Orofteana, Cucorani, Avrămeni, Baranca, Dimăcheni, Mitoc, Cuza Vodă, Bârlad sunt parte a proiectului nostru. Avem nevoie de rugăciunile tale. Suntem o echipă în Hristos. Fie că eşti departe, fie că eşti aproape, dorinţa noastră este să susţinem generaţia de mâine în rugăciune.


Să ducem Evanghelia în lume!

Autor: Lucian Iacob

Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului!

Lasă un răspuns